Velkommen til hvilkenbil.dk

Her må Ferrari vige for Fiat: Hvilkenbil.dk er et nyt site om biler, der tager almindelige bilejere alvorligt.

Hvilkenbil.dk fokuserer på almindelige bilkøberes interesser og behov. Her kan du læse nyheder om og tests af de mest populære biler på det danske marked samt få opdateret din viden om bilers sikkerhed og totaløkonomi.

Bag sitet står journalist Jens Velling, der er blandt Danmarks mest erfarne motorjournalister. Siden 1994 har jeg – med enkelte afbrydelser – skrevet om biler for bl.a. Berlingske Tidende, Århus Stiftstidende og AutoBild Danmark. Det er blevet til over 700 testkørsler, afsløringer af selvantændende familiebiler og kortlægning af, hvor stor rabat køberne kan opnå på nye biler. Andre gange har det handlet om klassisk fart og begejstring. Bl.a. har jeg som hidtil eneste danske motorjournalist testkørt verdens hurtigste bil, Bugatti Veyron.

Men hvilkenbil.dk handler om alt andet end superbiler.

Hvilkenbil.dk skriver om biler for os almindelige forbrugere, der ikke orker flere højstemte heltekvad om uopnåelige luksusmærker, men bare vil læse om de biler, som vi faktisk har råd til.

Fokus vil entydigt være på de biler, som et flertal af danskerne køber – fra de mindste og billigste minier til den typiske firmabil med kraftig dieselmotor og god plads til familien – garneret med artikler om økonomi, sikkerhed og miljø samt nyheder om de mest populære bilmodeller.

Biltests er kortfattede og faktabaserede og bygget op omkring de samme ti punkter for at øge overskueligheden og gøre det nemt for dig at sammenligne med konkurrenterne. Alle tests vil tage højde for langt de flestes bilkøberes afgiftsbelagte virkelighed, nemlig at pris/værdi for pengene er afgørende.

Hvilkenbil.dk er sitet, hvor Fiat kommer før Ferrari og hvor Berlingo er en større nyhed end Bugatti.
God fornøjelse!

Jens Velling, hvilkenbil.dk
Jens Velling

1 COMMENT

  1. Hey Jens

    Godt at se at sitet er i luften. Det ser super fint ud. Held og lykke og god fornøjelse med det!

    KH Martin

Skriv en besked

Please enter your comment!
Please enter your name here