Her er den bedste scorebil

...men japanske Toyota er mærket med færrest fejl.

Hvis du vil gøre indtryk på det modsatte køn, skal du undgå smarte sportsvogne og store firehjulstrækkere – en sort Toyota Prius gør dig langt mere sexet.

Sex og biler har altid hørt sammen – og mange af os har nogle ret fasttømrede opfattelser af, hvad den bedste ”scorebil” er: Mon ikke mange mænd hælder til, at en potent sportsvogn er god at samle damer op i? Og hænger mange velhavende forstadsfruers hang til store forhjulstrækkere ikke sammen med idéen om, at en rustik Porsche Cayenne giver deres feminine kvaliteter et spændende twist?

Indrømmet, allerede her kører vi ned af en vej brolagt med mere eller mindre velfunderede fordomme og antagelser om scorebiler og forskel på kønnene. Begge dele – især fordommene – skydes eftertrykkeligt ned i en undersøgelse, som det britiske forbrugersite motors.co.uk har udført blandt 2.000 bilister af begge køn. Konklusionen er nemlig både overraskende og forudsigelig.

Lad os tage det forudsigelige først:

Kønnene forstår som sædvanligt ikke hinanden. Hver anden mand tror for eksempel, at en lækker sportsvogn er den optimale kvindemagnet. De er helt galt på den. Og kvinder, der tror de tager sig attraktive ud i maskulin firehjulstrækker, er også på afveje, viser undersøgelsen.

53 pct. af kvinderne forbinder nemlig dyre og tørstige biler med ”arrogante” mænd. 44 pct. af kvinderne ser desuden mænd i sportsvogne som ”selvoptagne”, mens 38 pct. betragter den slags biler og deres mandlige ejere som ”farlige” i trafikken.

Omvendt mener hver tredje mand, at kvinder i store SUV-biler er uhøflige, selvcentrerede og arrogante.

Det overraskende er, at almindelige biler fungerer bedst som scorebil. Som mand gør du – og din bil – mest positivt indtryk på det modsatte køn, hvis du kører snusfornuftige hverdagsbiler som Ford Mondeo og VW Passat. Kvinder opfatter nemlig mænd i sådanne typiske firmabiler som ærlige, hårdtarbejdende og sikre i trafikken.

Særligt sexet bliver det, hvis bilen ikke er alt for dyr, sort, miljøvenlig og med praktisk bagklap. Så kære mand, bruger du bilen til at flirte med, er den ultimative scorebil hverken en rød Ferrari eller en macho Hummer, men en sort Toyota Prius.

[email protected]

Skriv en besked

Please enter your comment!
Please enter your name here