Ny bil: De tre bedste tilbud i januar

Så er der januarudsalg hos bilforhandlerne. Hvilkenbil.dk udvælger månedens tre bedste tilbud på markedet lige nu.

Tøj, elektronik og overskydende julepynt er ikke det eneste, der falbydes her efter jul. Også bilforhandlerne kickstarter det nye år med et klassisk januarudsalg. Hvilkenbil.dk har bladret i både avisannoncer og hjemmesider for at finde de bedste tilbud.

Konklusionen er, at man som forbruger skal kigge sig godt for. De gode tilbud findes bestemt, men trods lokkende overskrifter som udsalg, tilbud og nytårskur snubler vi også over knapt så indlysende bilkøb. Et eksempel finder vi hos Suzuki, der ganske vist tilbyder hele 35.000 kr. i byttepris for din gamle bil, hvis du køber mikrobilen Alto. Betingelsen er dog, at du vælger udstyrsudgaven Alto Xtra til en vejledende pris på 124.000 kr. inkl. lev. Trods det righoldige udstyr tør vi godt kalde det en småpebret pris for den aldrende Alto i en klasse, hvor nyere konkurrenter rask væk er 20.000 kr. eller mere billigere.

Den slags ikke helt gennemskuelige tilbud er der mange af derude for tiden. Hvilkenbil har derfor skåret gennem salgssnakken og kogt januarudsalget ned til tre gode tilbud fordelt på tre bilklasser:

Mikrobil: Toyota Aygo X-Play Air 

Toyota skærer hele 21.000 kr. af prisen for den lille Aygo.
Toyota skærer hele 21.000 kr. af prisen for den lille Aygo.


Toyota Aygo blev lanceret som det dyre medlem af de teknisk identiske ‘trillinger’, der også består af Citroën C1 og Peugeot 108. Med kampagnemodellen X-play Air barberer Toyota nu hele 21.000 kr. af den lille Aygo, der altså kan købes for 104.000 kr. inkl. levering og udstyr som fem døre, aircondition og Bluetooth-forbindelse.

Dermed melder Toyota sig for alvor ind i kampen om de mange kunder i mikroklassen, hvor også klasseduksen VW Up lokker med mere udstyr til lavere priser for tiden.

Læs testen: Toyota Aygo med mere go’

Minibil: Peugeot 208 1,2 VTI Allure
Den topudstyrede udgave af Peugeots i forvejen godt sælgende 208er bliver endnu mere interessant frem til 15. januar, hvor den sælges til 154.000 kr. inkl. levering og lækkerier som bl.a. klimaanlæg, alufælge, panorama glastag og p-sensor. Du sparer mere end 57.000 kr. og det skal nok gøre 208 til en af de mest solgte biler herhjemme i januar.

Samme bil i billigere trim fås også til 134.000 kr. inkl. levering. Det er en nedsættelse på 15.000 kr., men så må du også nøjes med 68 hk, manuel aircondition og et almindeligt tag uden stjernekig. Under alle omstændigheder lægger Peugeot ud med aggressive priser på flere modeller her i begyndelsen af 2015.

Den topudstyrede Allure-udgave af Peugeot 208 er blandt de bedste januartilbud herhjemme.
Den topudstyrede Allure-udgave af Peugeot 208 er blandt de bedste januartilbud herhjemme.

Læs testen: Peugeot 208 genfinder kørglæden

Luksusbil: Audi A4 1,8 TFSi Limited Edition
Audi er et luksusmærke, men har samtidig tradition for med mellemrum at sende specialmodeller på regulært ophørsudsalg. Denne gang gælder det Audi A4 i udgaven med 1,8 liters turbobenziner med 120 hk til kampagneprisen 379.000 kr. inkl. levering (billedet).

Limited-udgaven er spækket med udstyr som bl.a. originalt læderinteriør, navigation, S line eksteriørpakke, Xenon lygter med Audi LED kørelys, el-justerbare forsæder, Bluetooth mobiltelefon interface og tre-zoners klimaanlæg. Den slags koster normalt kassen hos Audi, men her er det gratis og så sparer du mere end 130.000 kr.

Forklaringen er, at der er en ny A4 på vej sidst på året. Limited Edition-udgaven skal holde fart i A4-salget ind til da, og det bliver næppe svært til kampagnepriserne. Den mere praktiske – og herhjemme også mere populære – Avant-udgave fås også for et tillæg på 25.000 kr.

[email protected]

Skriv en besked

Please enter your comment!
Please enter your name here