Billig Mitsubishi gør comeback

mitsubishi comeback

Mitsubishi Space Star relanceres i Danmark til efteråret ’som den største bil i mikroklassen’. Dermed fortsætter Mitsubishi sit comeback.

Mitsubishi fortsætter sit danske comeback. For knapt to år siden indstillede mærket ellers salget af nye modeller herhjemme, men fortrød og er nu i gang med et genvinde fodfæstet hos de danske bilkøbere. Med udgangen af 2023 er det planen at have fire modeller til salg hos danske forhandlere: De to kompakte SUVere Eclipse Cross og ASX, hvor førstnævnte kan købes nu og sidstnævnte kommer næste år, en ny Colt i miniklassen i 2023 og endelig en faceliftet udgave af mikrobilen Space Star.

Sidstnævnte kommer til Danmark til august, oplyser den danske importør. Og det er på alle måder en gammel kending: Space Star er oprindeligt fra 2012 og var en sællert i Danmark fra 2014 til 2017, hvor flere end 7.000 danskere skrev slutseddel på den lille japaner. Derefter gled den ud af programmet, men vender nu tilbage. I mellemtiden har den fået et faceliftet, der kan dateres tilbage til 2019. Udover en ny front er sikkerheden opdateret med automatisk nødbremse, og det skal blive spændende at se, hvordan den aldrende model klarer sig i Euro NCAPs crashtest anno 2022.

Mitsubishi comeback
Mitsubishi Space Star blev oprindeligt lanceret i 2012 og fik et facelift i 2019. Nu gør den comeback i Danmark.
Mest plads til prisen

Space Stars største salgsargument har traditionelt været prisen – og sådan vil det også være, når modellen er tilbage i Danmark til efteråret.

Space Star hører til i mikrobils segmentet, men den er større end sine konkurrenter. Sebastian Vogt, Head of Sales og Aftermarket hos Mitsubishi i Danmark, uddyber:

”Vi siger selv, at Space Star er den billigste 5-personers bil på markedet. Den er større end konkurrenterne, og vi mener, at vi er svære at komme uden om, hvis man er på udkig efter en mikrobil, og gerne vil have plads til voksne på bagsædet”.

Præcis hvad Space Star kommer til at koste, kan importøren dog endnu ikke oplyse. Priserne vil først være klar op mod premieren i august. Space Star gør comeback i en tid, hvor både corona-udfordringer og nu krig i Ukraine har skabt leveringsvanskeligheder og prisstigninger i bilindustrien.

[email protected]

Skriv en besked

Please enter your comment!
Please enter your name here