Fiat 500 på tidligt juleudsalg

Fiat fortsætter med at presse priserne på små biler. Denne gang med rabatter på Fiat 500 og Punto samt cabrioleten Fiat 500 C, der bliver Danmarks billigste, åbne bil.

For blot et par uger siden slog den danske Fiat-importør alle bundrekorder med ophørsudsalg af den ”gamle” Fiat Panda. Til blot 70.000 kr. er den p.t. Danmarks suverænt billigste bil på et marked, hvor konkurrencen på pris aldrig har været hårdere. Og nu følger importøren op med pæne rabatter på flere modeller.

Året ud er der kampagnepriser på Fiat 500 Cool og Fiat Punto Cool, der begge kan købes for 120.000 kr. (plus levering). Som navnet antyder er aircondition standard i begge biler, der også kører med samme 1,2 liters motor med 69 hk. Kampagnen gør Fiat 500 26.000 kroner billigere, mens man i princippet får gratis aircondition i Fiat Punto Cool, der ellers koster 10.000 kr.

Flest penge sparer man på Fiat 500 Cabriolet til kampagneprisen 154.000 kr. inkl. lev. Det er 39.000 kr. under normalprisen – men så går der også et halvt års tid før det for alvor bliver sjovt at foldekalechen ned. Den åbne udgave af alle små livsstilsbilers moder, Fiat 500, har i øvrigt også aircondition, syv airbags og cd-radio med mp3-afspiller som standard.

Flere tilbud kan være på vej
Fiats seneste kampagnepriser understreger, at kampen om kunderne er sjældent intens herhjemme. Og der er formentlig flere gode tilbud på vej: Sidst på året vil flere importører sandsynligvis lancere lignende kampagner i et forsøg på at booste salget og øge markedsandelen inden nytår.

Samtidig kan flere importører – og i sidste ende danske bilkøbere – også komme til at drage fordel af, at det europæiske bilsalg ligger underdrejet. For mens danskerne er på vej mod endnu et rekord-bilsalg, er markederne i Sydeuropa nærmest gået i stå. Det kan få flere bilfabrikker til at sænke priserne yderligere sidst på året i et forsøg på holde gang i omsætningen i et 2012, der ellers ligner et annus horribilis.

[email protected]

Skriv en besked

Please enter your comment!
Please enter your name here