Ford Ka er Danmarks billigste bil

Med en pris på 73.800 kr. snupper Ford Ka titlen som Danmarks billigste. Hertil skal dog lægges leveringsomkostninger og så kræver Ford, at man låner pengene af dem til en rente på 3,99 pct.

Priskrigen i bilernes mindste klasse raser lystigt videre. Seneste eksempel er Ford Ka, der med en vejledende pris på 73.800 kr. snupper titlen som Danmarks billigste i overlegen stil. Udover Ford Ka fås Citroën C1, Hyundai i10, Peugeot 107, Seat Mii og Toyota Aygo til under 80.000 kr. (ekskl. levering).

Man skal dog lige læse det med småt for rigtigt at forstå det gode tilbud. Først skal der lægges små 4.000 kr. oven i til leveringsomkostninger. Dernæst er man tvunget til at låne pengene hos Ford Credit til en rente på 3,99 pct.

Altså ikke noget med at slå sparegrisen i stykker og betale kontant for at holde prisen nede på de annoncerede 73.800 kr. – bilkøbet skal finansieres af Ford, der på den måde tjener på at låne bilkøberne penge.

Der er dog tale om et ganske godt tilbud: Ford har barberet 12.000 kr. af prisen på den billigste Ka – et tilbud, der fortsætter frem til september.

“Markedet for mikro- og mini-biler er stort og konkurrencen er tilsvarende benhård. Kunderne til de små biler er meget prisbevidste. Vi ønsker at give Ford Ka samme fordelagtige position blandt mikro’erne, som Ford Fiesta har det blandt mini’erne. Derfor har vi skruet priserne på hele Ka sortimentet i bund”, forklarer marketingchef Tom Maxmølris fra Ford Danmark.

Ford Ka fås til nedsat pris i disse tre varianter (inkl. levering):

Ka Trend fra kr. 77.500
Ka Trend+ fra kr. 85.600
Ka Titanium fra kr. 101.700

[email protected]

Skriv en besked

Please enter your comment!
Please enter your name here