Skift bil hver tredje måned

Bilabonnement: Nu kan du abonnere på din nye bil og skifte model hver tredje måned. Ny måde at lease bil på gælder for Citroën og Peugeot.

Nul udbetaling, nul depositum, nul gebyrer. Lyder det tillokkende? Så er Interdan-koncernens nye datterselskabet bilabonnement.dk, der tilbyder Interdans bilmærker Citroën og Peugeot til en fast, månedlig pris måske interessant.

Den månedlige betaling inkluderer ud over 20.000 km om året alt fra ejerafgift til serviceudgifter og forsikringer. Abonnenterne skal bare fylde brændstof på.

Til forskel fra de fleste traditionelle privatleasingaftaler giver det nye tilbud bilister mulighed for at skifte mellem forskellige modeller efter behov.

”Privatleasing og leje er ofte forbundet med mange gebyrer og ekstra omkostninger som f.eks. forsikring. Vores produkt er helt gennemskueligt, og det, tror vi, vil tiltale mange. Vi vil gøre det nemt at få bil,” siger Peter True, adm. direktør i bilabonnement.dk, til TV 2 Business.

Også de mere eksklusive mærker som Mercedes og Audi har for ganske nylig lanceret koncepter, hvor du kan skifte mellem flere biler på samme leasingkontrakt. Bilabonnement.dk går skridtet videre med kun tre måneders binding i stedet for 12 måneder, og at du kan skifte mellem flere bilmærker på den samme kontrakt.

Foreløbig kun fire bilmodeller
”Et koncept som dette har vi ikke set før, og det er et banebrydende – især, hvis der kommer flere bilmodeller med. Lige nu tilbydes der kun fire forskellige biler, der ikke varierer meget” siger Jens Velling, redaktør på Hvilkenbil.dk.

Men der kan meget vel komme flere biler at vælge imellem. Bilabonnement.dk vil gerne have flere bilmærker med i ordningen og er netop nu i forhandlinger med et tredje mærke, oplyser Peter True til TV2 Business.

Interdan-koncernen har i mange år stået for import og salg af Peugeot- og Mitsubishi-biler, så det er nærliggende at Mitsubishi, der i Danmark er et niche-mærke, også snart tilbydes som tredje mærke på abonnements-paletten.

Hos bilejernes organisation, FDM, kalder man det nye koncept ’spændende’. Forbrugerøkonom Allan Skytte Christensen understreger dog, at vi stadig har til gode at se, hvordan det virker i praksis – f.eks. om der støder uventede ekstraudgifter til fra værkstederne.

Bilabonnementerne udbydes i samarbejde med Jyske Finans. Der er ifølge bilabonnement.dk henholdsvis 9 leveringsdage på Citroën modeller og 18 dage på Peugeot modellerne, der kan afhentes hos 45 forhandlere rundt om i landet. Det er muligt at tilkøbe flere kilometer helt op til 60.000 km/år. Overkørte kilometer koster en kr.

Læs mere om Bilabonnement.dk

Læs også: Så er Audi også klar med flerbilsleasing

[email protected]

Skriv en besked

Please enter your comment!
Please enter your name here