Find de billigste brugte biler uden fejl

Samarbejde mellem Applus Bilsyn og søgemaskinen AutoUncle kobler fejlstatistikker med rangordning af priser og guider forbrugerne til de bedste brugtbilkøb.

Den intelligente søgemaskine AutoUncle.dk og synsvirksomheden Applus Bilsyn leverer nu endnu mere præcise data om brugte biler, der er til salg på nettet. I forvejen har AutoUncle.dk flere informationer om brugte biler til salg end andre portaler på nettet. Nu tilføjes fejlstatistikker fra Applus Bilsyn til de i forvejen omfattende data.

”Med cirka 500.000 årlige bilsyn har vi et omfattende statistisk materiale, som vil gavne brugtbilskøberne. Fremover vil man kunne se, hvor mange fejl en typisk bil af samme fabrikat, model og årgang har, samt hvilke fejl der er mest hyppige,” siger adm. direktør i Applus Bilsyn, Per V. Rasmussen.

Intelligent brugtbilsøgning
Brugtbilsøgemaskinen AutoUncle.dk scanner alle landets bilannoncer, og høster et hav af faktuelle oplysninger. AutoUncle kan lede efter op til 100 forskellige informationer som f.eks. bilen har aircondition, antal kørte kilometre, om der er overholdt service o.s.v. Databehandlingen spytter derefter den såkaldte “AutoScore” ud, der ved hjælp af en graduering på fem niveauer bedømmer, hvad en bil er værd i forhold til andre udbudte biler. På den måde scanner AutoUncle brugtbilsmarkedet og finder de bedste køb.

”Vores vision er at gøre brugtbilsmarkedet mere gennemsigtigt. Det mål kommer vi tættere på med de data vi får fra Applus Bilsyn. Kommende brugtbilskøbere vil ikke alene kunne se oplysninger om markedsvurdering, restgæld, kilometer og seneste syn, men også præcis, hvad de typiske fejl er på forskellige bilmodeller”, siger medstifter af AutoUncle, Johan Frederik Schjødt.

Analyse: Færrest fejl til de bedste priser
Samarbejdet med Applus Bilsyn har gjort det muligt for AutoUncle at lave en analyse af, hvilke biler der både har få fejl og lave priser. Her dominerer de store mellemklassebiler som VW Passat, Audi A4 og BMW 3-serie med mange gode køb og lave fejlprocenter. Er man på jagt efter en bil i en lavere prisklasse, er både Skoda Fabia og Peugeot 407 gode bud.

Analysens laveste fejlprocenter finder man i de nyeste generationer af Toyota Avensis og Audi A4.

”Konklusion er, at en brugt tysk mellemklassebil som VW Passat, Audi A4 eller BMW 3-serie er en yderst pålidelig brugtbil, og at der er gode muligheder for at gøre et godt køb i det nuværende marked”, forklarer Johan Schjødt, medstifter af AutoUncle.dk

Analysen er lavet ved at sammenkøre fejldata fra 500.000 syn leveret af Applus Bilsyn med bilvurderingsdata på mere end 75.000 biler fra AutoUncle.

[email protected]

Skriv en besked

Please enter your comment!
Please enter your name here