Overraskende lav basis-pris på Opel Mokka

Først hed det, at Opel Mokka skulle koste fra 270.000 kr., når den lanceres til januar. Men en ny, skrabet udgave gør Mokka blandt klassens billigste til start-prisen 224.000 kr.

Pris spiller en større rolle end nogensinde på det danske bilmarked. Samme erkendelse er de tilsyneladende kommet til hos den danske Opel-importør, der har haft travlt med lommeregneren. Oprindelig forlød det nemlig, at den kompakte ”softroader” Mokka skulle koste fra 270.000 kr., når den lanceres til januar. Nu er prislisten justeret ganske markant: Ved at skrue ned for udstyrsniveauet er det lykkedes at gøre billigste Mokka 46.000 kr. billigere, så priserne nu begynder ved 224.000 kr.

Dermed bliver Mokka blandt de billigste i sin klasse. Nærmeste konkurrenter er Nissan Juke (fra 218.000 kr.), Skoda Yeti (fra 243.000 kr.) og Mini Countryman (fra 303.000 kr.)

Der har også været ganske meget udstyr at pille af Opel Mokka. I den nye standard-udgave Essentia er detaljer som 18-tommers alufælge, aircondition, læderrat med varme, aircondition, regnsensor og elruder ved bagdørene sparet væk. Helt skrabet er Essentia-udgaven dog ikke – bl.a. er 16-tommer fælge, fartpilot og cd-radio standard.

Læs mere om Opel Mokka.

[email protected]

Skriv en besked

Please enter your comment!
Please enter your name here