Tjek brugtbilens restgæld og kilometertal på nettet

Brugtbiltjenesten autouncle.dk lancerer nyt værktøj, der gør det tryggere at købe brugt bil – har du bilens registreringsnummer, kan du straks tjekke restgæld og kilometertal.

Påsken er højtid for danske bilkøbere, der traditionelt bruger fridagene på at sparke dæk og snakke priser med forhandlere af både nye og brugte biler. Tusindvis ender med at skrive slutseddel – ikke mindst på en ny, brugt bil. Men netop de brugte biler kan også give køberne lidt ekstra sommerfugle i maven: For kan man stole på kilometertallet og er der måske skjult restgæld i det ellers så fristende tilbud?

Brugtbiltjenesten autouncle.dk, der rangordner priserne på brugtbilmarkedet, har netop lanceret en ny tjeneste der kan give en lidt bedre mavefornemmelse ved køb af brugt bil:

Du taster blot bilens registreringsnummer ind på hjemmesiden, så får du oplyst bilens kilometerstand, samt hvorvidt der er restgæld i bilen.

Oplysningerne hentes henholdsvis fra trafikstyrelsens seneste synsrapport samt Tinglysningen. Derfor er det også muligt at se den seneste synsrapport på bilen og dermed dobbelttjekke sælgers oplysninger om bilen.

”Muligheden for at tjekke restgæld og kilometertal er et uundværligt redskab for alle de forbrugere, der skal ud og se på brugt bil i påsken. Og så er det en logisk forlængelse af autouncle’s service med at give overblik over de bedste tilbud på brugtbilmarkedet,” siger Johan Frederik Schjødt, en af grundlæggerne af autouncle.dk.

Tjenesten er gratis. Se mere om autouncle.dk her.

[email protected]

Skriv en besked

Please enter your comment!
Please enter your name here