VW Up! endelig klar med 5 døre

En mere praktisk udgave af den populære VW Up! er klar hos de danske forhandlere. Priserne begynder ved 108.000 kr.

En god mini bliver bedre – og sikkert endnu mere populær – når VW endelig præsenterer 5-dørs udgaven af hit-bilen Up! hos de danske forhandlere. Den meget omtalte ”ægte folkevogn” blev i første omgang lanceret som 3-dørs, men er nu endelig kommet til Danmark i en mere praktisk udgave med bagdøre.

Priserne begynder ved knapt 108.000 kr. inklusive levering. Modsat 3-dørs udgaven er aircondition standard, og det samme gælder udstyr som cd-radio, elruder foran og fjernbetjent centrallås i basisudgaven Take Up. BlueMotion Technology med start-stop automatik, der bringer benzinforbruget ned på 24,4 km/l med basismotoren på 60 hk, er også standard i den 5-dørs Up!

For yderligere 4.000 kroner kan man opgradere til mellemste udstyrsniveau, Move Up, der bl.a. byder på justerbar bund i bagagerummet, ekstra højttalere og diverse kromdetaljer. Vil man have mere motorkraft, koster det 7.000 kroner ekstra at opgradere fra 60 til 75 hk.

Trækker man de 5.000 kr. fra, som aircondition koster ekstra i 3-dørs-udgaven, betaler man reelt 9.000 kr. for de ekstra døre i 5-dørs udgaven af Up!

Med tilføjelsen af en mere familievenlig 5-dørs udgave bliver Up! stiger efterspørgslen med stor sandsynlighed. Up! sælger allerede nu så godt, at den har gode chancer for at blive Danmarks mest solgte bil i 2012. Bagsiden af medaljen er lange ventetider: Bestiller man en 5-dørs Up! nu, får man næppe bilen leveret før sidst på året.

[email protected]

Skriv en besked

Please enter your comment!
Please enter your name here