Chevrolet Cruze stationcar bliver billigst i sin klasse

Til 204.000 kr. er Chevrolet Cruze Danmarks billigste stationcar i Golf-klassen, men så er der også sparet på udstyret. Nyheden har premiere i disse dage.

Pris, pris og pris. Det er hvad danske bilkøbere går efter for tiden – og derfor har den danske Chevrolet-importør klogelig presset prisen helt i bund på den nye stationcar-udgave af Chevrolet Cruze, der har Danmarkspremiere i disse dage.

Til en startpris lige under 200.000 kr. før levering bliver Cruze den billigste stationcar i den såkaldte Golf-klasse herhjemme. Hyundai i30, Kia Ceed og især Renault Megane er tæt på, men kan ikke følge med Cruze under den psykologisk afgørende 200.000 kr.’s grænse.

Chevrolet har dog sparet på udstyret for at underbyde konkurrenterne. Basisudgaven LA med 124-hestes 1,6 liters motor mangler bl.a. aircondition, ratbetjent cd-radio og håndfri telefoni. Alt det får man for 15.000 kr. i LS-udgaven. Rykker man op i LT til 229.000 kr. følger der fartpilot, baksensor, læderrat, varme i forsæderne og en 1,8 liters motor med 141 hk med i prisen. LT-udstyret kan også kombineres med 2-liters motor med 163 hk og et snitforbrug på 20,8 km/l. Her er prisen 264.000 kr., inkl. levering.

Chevrolet Cruze stationcar rummer 500 liter bag den nye bagklap og hele 1.478 liter med nedfældet bagsæde. Merprisen for den ekstra plads er 15.000 kroner sammenlignet med hatchbackudgaven af Cruze.

Amerikanske GM ejer Chevrolet og benytter i vid udstrækning dele fra Opel, som GM også ejer. Med produktion i Sydkorea er det med til at holde prisen nede på Chevrolet Cruze.

[email protected]

Skriv en besked

Please enter your comment!
Please enter your name here