Mitsubishi åbner for priskrig i Golf-klassen

Dansk importør relancerer Mitsubishi Lancer til de laveste priser i klassen: 184.000 kr. rækker til en veludstyret sedan.

Mitsubishi gør det igen: Lancerer en ny model som det billigste tilbud i sin klasse. Først var det den helt nye Space Star, der trykkede prisen i bund i miniklassen. Nu er turen kommet til en let faceliftet udgave af Lancer, der fås som fire-dørs sedan eller praktisk fem-dørs hatchback. Som sedan koster Mitsubishi Lancer 184.000 kr. inkl. levering, mens prisen for Sportback-udgaven med stor bagklap stiger til 194.000 kr. med levering.

Renault Megane og Hyundai i30 fås ganske vist også til 184.000 kr., men er ikke nær så veludstyrede som Lancer, der bl.a. har klimaautomatik, ratbetjent radio/CD, sædevarme, el-sidespejle m. varme, el-ruder, regnsensor, læderrat- og gearknop samt alufælge som standard. Kia Ceed med fem døre kommer tættest på til 194.000 kr. og næsten lige så meget udstyr, men kan ikke helt matche Lancers 1,6 liters benzinmotor med 117 hk.

Dermed understreger Mitsubishi sin nye position på det danske marked som et prisgunstigt mærke, der klart underbyder konkurrenterne uden at have samme discountpræg som for eksempel rumænske Dacia.

Sat ned med 25.000 kr.
Lancer har dog efterhånden fem år på bagen. Derfor må man kigge langt efter moderne sikkerhedsudstyr som automatisk nødbremse og spor-assistent. Moderne, downsizede turbobenzinere findes heller i programmet, men Lancer er ikke desto mindre ganske up-to-date på specifikationerne med bl.a. samtlige fem stjerner i Euro NCAPs crashtest og et hæderligt snitforbrug på 18,2 km/l. Den gode plads og de fine køreegenskaber er der heller ikke noget discount over, selv om Lancer nu har fået barberet 25.000 kr. af den tidligere pris.

Ud over Lancer og Space Star markedsfører den danske Mitsubishi-importør også crossoveren ASX og SUVen Outlander.

Læs også:

Mitsubishi smider prisbombe i miniklassen

Nedsat SUV skal trække Mitsubishi-salg op

[email protected]

Skriv en besked

Please enter your comment!
Please enter your name here