Alfa lokker med fem års gratis service

biler farvel
Alderen trykker...Alfa Giulietta helt ud af markedet. Men den er stadig smuk.

Konkurrencen skærpes nok en gang i Golf-klassen. Efter at flere mærker har lanceret slagtilbud, følger Alfa trop ved at tilbyde fem års gratis service på udvalgte Giulietta-modeller.

Alle kneb gælder i den skærpede kamp om bilkøberne. Hvilkenbil har tidligere berettet om, hvordan priskonkurrencen har bredt sig fra de mindste biler til den såkaldte Golf-klasse. Her markedsføres populære modeller som Opel Astra, Citroën C4, Renault Megane, VW Golf, Ford Focus, Honda Civic og BMW 1 serie med klækkelige rabatter og/eller mængder af gratis udstyr. Læs mere her.

Nu prøver Alfa at fange bilkøbernes interesse med udvidet tryghed for de potentielle kunder, der måske stadig forbinder de forførende smukke og velkørende biler fra Italien med dyre værkstedsregninger.

Det skal en kortvarig kampagne lave om på: Til og med udgangen af juli følger der en gratis, fem års serviceaftale med i købet af Alfa Giulietta. Tilbuddet gælder dog kun de lidt finere Distinctive-udgaver og højst for 80.000 km. Priserne for billigste Giulietta Distinctive begynder fra 300.000 kr. for en 1,4 liters benzinturbo med 120 hk. Samme bil, men med 105 hk og mindre udstyr til 250.000 kr. er altså ikke omfattet af Alfas service-tilbud.

Kun service – ikke garanti
Opmærksomme læsere har allerede bemærket, at der er tale om gratis service – og altså ikke garanti. Her er det fortsat koreanerne, der fører an med 7 år/150.000 km hos Kia og fem års totalgaranti hos Hyundai.

Alfa er langt fra ene om at flirte med ideen om at tilbyde køberne en eller anden form for udvidet tryghed i bilkøbet. Flere bilmærker tilbyder serviceaftaler, hvor man betaler en fast pris for service af bilen i en årrække. Andre mærker skæver til koreanernes succes med lange garantier. Eksempelvis Skoda tilbyder fire års garanti på udvalgte modeller, mens VW forsøger sig med tilkøbs-garantier til relativt lave priser. For eksempel koster det overkommelige 2.000 kr. at fordoble garantien på en Up! fra to til fire år.

[email protected]

Skriv en besked

Please enter your comment!
Please enter your name here