Renault fortsætter krig på rabatter

Køb en Twingo for 75.000 kr. eller spar over 50.000 kr. på familiebussen Grand Scenic – Renault fortsætter sin aggressive prispolitik i 2013 med store rabatter.

Renault fortsætter 2013, hvor de slap i 2012: Som et af de bilmærker herhjemme med de mest aggressive rabatter på et i forvejen konkurrencepræget marked. Baggrunden er den danske Renault-importørs ambitioner om at fortsætte væksten og rykke en plads op på listen over danskernes foretrukne bilmærker: Fra nr. 7 sidste år til nr. 6 ved udgangen af 2013.

For bilkøberne er det godt nyt. De får nemlig klækkelige afslag på samtlige modeller i Renault-programmet. Modelpaletten begynder ved 75.000 kr., ekskl. levering, for den mindste Twingo, der dermed bliver blandt Danmarks billigste biler. I klassen lige over fortsætter den nye Clio med introduktionsrabat på 20.000 kr. Dermed kan man købe en ny Clio med 90 hestes turbobenzinmotor og Expression-udstyr inklusive navigation og trykfølsom betjeningsskærm for 154.000 kr., inkl. lev.

47.500 kr. i rabat på Megane
Endnu større rabat er der på næste Renault i rækken, den mellemstore Megane. Her fortsætter Renault med at give 47.500 kr. i rabat og så kan man få en stationcar fra 196.000 kr. Det er billigt – selv på et dansk marked, hvor priskonkurrencen aldrig har været mere intens.

Skal der være plads til den sammenbragte storfamilie i Renault’en, er der flere penge at spare på Danmarks mest solgte MPV, Grand Scenic med plads til 7 personer. Her genindfører Renault den tidligere rabat på 51.400 kr. og så fås den franske familieflytter for 287.000 kr., inkl. udstyr som navigation, LED-kørelys, fartpilot og alufælge samt den fine 110 hestes 1,5 liters dieselmotor. Også her lægger Renault sig dermed i den absolut billigste ende sammenlignet med konkurrenterne.

Med Renaults aggressive rabatter tyder alt på, at også 2013 bliver et godt år for bilkøberne med masser af muligheder for at spare penge. Udover Renault har også mærker som Ford, Fiat og Hyundai indledt året med stærke tilbud.

[email protected]

Skriv en besked

Please enter your comment!
Please enter your name here